ABOUT

1/1

In 2013 studeerde ik af als Muziek Therapeute aan de Hoge school van Utrecht. Hoewel ik veel praktijkervaring en vaardigheid had ontwikkeld, voelde ik om dat te vinden wat ik wilde geven (met muziek als onuitputtelijke gereedschapskist) nog niet had gevonden.
 

Een grote stap dichterbij kwam ik toen ik begon met het maken van Voorstellingen. Ik 

combineer hierbij 'geluidkunst' en 'performance' waarbij ik met een loopsampler, instrumenten, zang en dichtkunst soundscapes creer, en werk hierbij met veschillende artiesten. Een rollercoaster ride van emoties en sferen die luisteraars afwisselend ontroert, kieteld, betoverd en mee op een innerlijke reis kan nemen. Het heeft me geleerd contact te maken met liederen die in mij leven, deze rechtstreeks te door te laten komen en in een pure ongefilterde muziek om te zetten voor een publiek.

 

In 2015 kwam de verdiepende stap die voor mij nog ontbrak toen ik de studie Soundfulness begon. Hier heb ik veel geleerd over het lezen van het resonantieveld en natuurlijk charisma van een ander. Ik heb daar de tools in handen gekregen om een veld neer te zetten, waarin het lichaam weer leert resoneren met zn eigen unieke trilling.

Het is mijn missie mensen te herinneren aan hun geboorterecht te zijn wie ze werkelijk zijn, bewust te maken van hun persoonlijke unieke frequentie en ze daarmee thuis te laten komen in hun eigen lichaam.

Herstory - Nana Zoë
00:00 / 00:00

​© 2017  Klank Therapie